11e open atelierroute voor het eerst 2 zondagen
 

8 en 25 april 2010
Na de Kunst10Daagse bij gelegenheid van de viering van het 10-jarig bestaan van de Kunstkring gemeente Sint Anthonis in 2009, organiseert de kunstkring weer "normale" open atelierroute.

Bijzonder is echter dat de kunstkring na al die jaren afwijkt van de openstelling gedurende één weekend. Aanleiding is dat bezoekers veelal kozen voor de zondag en dat daardoor de ateliers vol stroomden en men te weinig in contact kwam met de kunstenaars. De opzet is toch dat u persoonlijk kennis kunt maken met de kunstenaar en deze vragen kunt stellen over zijn of haar werk. Met ingang van dit jaar zijn de deelnemende galeries en ateliers open op ZONDAG 18 APRIL EN ZONDAG 25 APRIL VAN 11.00 TOT 17.00 UUR. Diverse kunstenaars hebben een gastexposant uitgenodigd in hun atelier en ook met deze kunstenaar kunt u gedurende de 2 zondagen van gedachten wisselen en de sfeer proeven waarin hij of zij werkt.

Start route

In de hal van het gemeentehuis aan de Brink 3 te Sint Anthonis is op 18 tot en met 25 april van de 34 deelnemers (inclusief gastexposanten en galeries) een kunstwerk te bezichtigen. Aan de hand van deze groepsexpositie stippelt u op een plattegrond (te koop tegen een kleine vergoeding) uw eigen route uit. Op werkdagen kunt u de expositie bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Maak kans op een uniek kunstwerk tijdens dit weekend

Ook kunt u in de hal van het gemeentehuis voor één euro een lot kopen waarmee u kans maakt op een uniek kunstwerk. U stopt het aangekochte lotnummer in de bus van het werk van uw favoriete kunstenaar. De trekking is op zondag 25 april, om 17.00 uur en wie weet krijgt u aan het einde van dit bijzondere weekend een telefoontje dat het door u gekozen kunstwerk van u is. De opbrengst gaat in de pot van de Kunstkring.

Openingstijden en informatie

Zondag 18 april en zondag 25 april 2010 van 11.00 tot 17.00 uur.
In de PeelrandWijzer van 14 april worden alle verschillende kunstenaars en hun werk nader toegelicht.
Meer weten: Voorlichting gemeente Sint Anthonis, tel. 0485 - 388 806 / 06 -15408501 (dinyvanvliet@sintanthonis.nl) of www.sintanthonis.nl

Lijst deelnemers 2010

25-03-2010
 
<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.