13e Open Atelierroute Sint Anthonis
 

Voor iedereen die de kunst een warm hart toedraagt, of eens wil kennismaken met kunst, is de Open atelier- en galerieroute in de gemeente Sint Anthonis een unieke gelegenheid om de kunstenaar te ontmoeten. U kunt met hem of haar van gedachte wisselen, het werk bekijken en de sfeer proeven waarin hij of zij werkt.
De ateliers galeries zijn op 2 zondagen open.

Start

In de hal van het gemeentehuis aan de Brink 3 in Sint Anthonis is op 15 en 22 april van alle deelnemers en gastexposanten een kunstwerk te bezichtigen. Aan de hand van deze groepsexpositie stippelt u middels een platteground (2,50 euro) uw route uit en bezoekt u de verschillende locaties in de gemeente Sint Anthonis.

Maak kans op een uniek kunstwerk

Voor een euro per lot maakt u kans op het winnen van een uniek kunstwerk. De te verloten kunstwerken staan in de hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis. U stopt uw aangekochte lotnummer in een bus van het werk van uw favoriete kunstenaar. De trekking is op zondag 22 april om 17.00 uur en wie weet heeft u aan het einde van deze twee bijzondere zondagen een origineel werk in handen. De opbrengst gaat naar de kunstkring

Openingstijden

De ateliers, galeries en het gemeentehuis zijn op zondag 15 en zondag 22 april 2012 geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Download hier de uitnodiging en deelnemerslijst 2012.

18-03-2012
 
<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.