Winteractiviteit
 
MAANDELIJKS CULTUREEL CAFÉ IN DE WINTERMAANDEN

Cultureel Café in Kommus, 31 oktober

Balkanbrij, poëzie en zen

SINT ANTHONIS - 'Interessant, verrassend en vermakelijk. Het zijn zo maar superlatieven die rond galmden na de uitstekend ontvangen eerste editie van het Cultureel Café in Sint Anthonis.

"Het is een formule die goed is aangeslagen en dat trekken we nu natuurlijk door", zegt voorzitter Ben Vollenberg van deze 'cultuurmissie' die op donderdag 31 oktober zijn tweede editie beleeft. Een uitstekend bezette Genieterij Kommus (75 bezoekers) genoot tijdens de première twee uur lang van een gevarieerd aanbod aan kunst- en cultuuruitingen. Zoals sprankelende bijdragen van dichteres Monica Boschman en kunstenares Gonda van der Zwaag. "En de demonstratie tangodansen door Theo van de Hulsbeek en Elly Verkerk, die viel helemaal in de smaak", zegt Vollenberg.

 

Line-up
Ook de line-up van de tweede editie van het Cultureel Café komende donderdag klinkt als een klok. Zo tekent het muzikale trio Balkanbrij voor de ouverture en voor de uitsmijter. Bijna mystiek is de bijdrage van Hans Hendriks Franssen die een Kleierij heeft in Berghem, want hij vertelt alles over de relatie tussen kunst en zen, de Japanse variant van het Boeddhisme.
Een volgende gast is Mevr. Dekkers welke zal spreken over dialecten. En tussen de bedrijven showt Riet Pels de door haar vervaardigde textiele sieraden. Eefke Peeters verzorgt een column en verder is er de kunstagenda. Het programma wordt ook dit keer aan elkaar gepraat door Joke Koppers.
Het Cultureel Café vindt op 31 oktober plaats in Genieterij Kommus, Brink 5 in Sint Anthonis. Inloop vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.