Winteractiviteit
 
MAANDELIJKS CULTUREEL CAFÉ IN DE WINTERMAANDEN

Cultureel Café in Kommus, 28 november

POËZIE, DE KRONING EN BRONZEN

Het Cultureel Café in Sint Anthonis, dat komende donderdag 28 november zijn derde editie beleeft, heeft in korte tijd onomstotelijk zijn bestaansrecht bewezen.

Want beide voorgaande bijeenkomsten lokten telkens zo'n 80 cultuurminnaars naar Genieterij Kommus. Gezien het gevarieerde aanbod, is ook de aflevering van deze week een aanrader.
In een ongedwongen sfeer - met een borrel en een knabbel - wordt vanaf 20.00 uur een 'smakelijk' programma voorgeschoteld. Een gast van 'over de Maas' is Piet Teunissen. Deze oud-onderwijzer aan de basisschool in Beugen is al drie jaar stadsdichter in Gennep. Hij zal het publiek amuseren met een poëtische bijdrage.
Vermakelijk is ongetwijfeld het tweegesprek met kunstsmid Juul Baltussen, die wordt 'doorgezaagd' over de verrassende uitnodiging en zijn aanwezigheid bij de kroning van Koning Willem Alexander.
Andere genodigden zijn Jean en Marianne Bremers, twee sculpturisten die als paar werken. Tushi Nicolassen praat met beiden over hun bronzen en hun werkwijze.
Uiteraard staat de column ook dit keer op de agenda en wordt het programma muzikaal omlijst door de huisband met Bert Damink en Martien Mahler, afgewisseld met piano-improvisaties door Ties Wesseling. Vast onderdeel is verder de kunstagenda. Joke Koppers praat ook dit keer de onderdelen soepel aan elkaar.
Het Cultureel Café vindt op 28 november plaats in Genieterij Kommus, Brink 5 in Sint Anthonis. Inloop vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.