DE OPEN ATELIER- EN GALERIEROUTE IS JARIG
 

De jaarlijkse Open Atelier- en Galerieroute in de gemeente Sint Anthonis wordt dit jaar voor de 15e keer gehouden en we vieren "onze verjaardag" met een cadeautje voor de bezoekers, want wie jarig is trakteert.
We hebben 15 jubileumcadeaus om weg te geven. Hoe u daarvoor in aanmerking komt en wat dit dan is, ziet u op 6 en 13 april in het gemeentehuis aan de mooie Brink 3 in Sint Anthonis.

De deelnemende kunstenaars zijn al druk bezig hun atelier of galerie mooi in te richten met hun kunst. Op maar liefst 24 locaties in de gemeente Sint Anthonis tonen 40 (gast)kunstenaars hun werk. Zij zijn zelf aanwezig om belangstellenden gastvrij te ontvangen en te woord te staan.

In de hal van het gemeentehuis staat of hangt van alle deelnemers een kunstwerk. De Kunstkring raad bezoekers aan om hier te starten en een route uit te stippelen aan de hand van een plattegrond (hier te koop voor EUR 2,50).

U kunt in het gemeentehuis ook loten kopen (EUR 1,-- per stuk) en mogelijk een origineel kunstwerk winnen. Koopt u 5 loten dan is de plattegrond gratis.
De trekking van de loterij is op zondag 13 april om 17.00 uur.
Kunt u niet aanwezig zijn dan krijgt u bericht.

De openingstijden van het gemeentehuis en de ateliers en galeries zijn op beide zondagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Graag tot ziens bij ons in Sint Anthonis!

Lijst van deelnemende galeries en ateliers met alle gastexposanten.

Download hier de uitnodiging 2014.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.