KUNSTDORP SINT ANTHONIS ZONDAG 7 SEPTEMBER
 

GENIETEN VAN HEDENDAAGS KUNST OP UNIEKE LOCATIE.

10e Internationale Kunstdorp Sint Anthonis Zoekt u een mooi object voor in huis, tuin of bedrijf, of wilt u gewoon genieten van kunst, kom dan naar de tiende editie van de Internationale Kunstmanifestatie KUNSTDORP op de Brink in Sint Anthonis.
Deze buitenexpositie was voorgaande jaren een groot succes. Bezoekers toonden zich verrast door het aanbod. De deelnemende kunstenaars uit binnen- en buitenland zijn met zorg geselecteerd en staan garant voor een hoge kwaliteit.

Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto's en sieraden kunt u in de mooie stands bewonderen. In tegenstelling tot vele andere exposities zijn ALLE kunstenaars zelf aanwezig. Men heeft direct contact met de makers, die toelichting kunnen geven op hun werk, technieken en inspiratiebronnen.
Een aanrader voor iedereen die van schoonheid en van betaalbare, met vakmanschap gemaakte kunst houdt. Maak kennis met een breed aanbod van hedendaagse kunst op de schitterende locatie op deze prachtige Brabantse brink in het centrum van Sint Anthonis. De ligging onder een groene paraplu van bladeren van lindebomen, omzoomd met terrassen, met een prachtig oud kerkgebouw, een klooster en het gemeentehuis is een extra argument voor een culturele ontdekkingsreis.

Naast hedendaagse kunst zult u ook verrast worden door muziek, klassiek en modern en alleen de wind zal de tonen over de Brink verspreiden.
Kom naar KUNSTDORP en laat u verleiden door al het moois dat er te genieten valt.

Kunstenaars aan het werk zien!
Wim Geurts is een virtuoos houtkunstenaar. Naast zijn vrije werk heeft hij aangeboden op zondag 7 september met snelle handelingen voor de ogen van het publiek een van zijn fameuze kunstobjecten te maken. Bij "binnenkomst" op de Brink kunt u hem vinden op het grasveld in het centrum van het expositieterrein. Toon Boumans is een bijzonder creatief mens die techniek en kunst weet te verenigen. Hij werkte 3 maanden aan een speciaal uurwerk en hij legt u graag uit waarom een fiets hem daarbij inspireerde.

Expositie-informatie
Locatie: Brink 3, 5845 BH Sint Anthonis (centrum Sint Anthonis)
Openingstijden: Zondag 7 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Entree: Gratis

Parkeren op de Brink (aan de randen) uitsluitend voor bezoekers die op de fiets komen. Er zijn in de omgeving diverse openbare parkeerterreinen, zoals De Merret en het grasveld van het Zandseveld (via de Kolonel Silvertoplaan - Lepelstraat te bereiken) en de P-plaats bij MFC Oelbroeck. Het dichtbij zijnde treinstation is Boxmeer. Vanuit hier rijden er reguliere busdiensten naar Sint Anthonis.
Voor het plannen van uw reis: www.9292.nl

Lunchroom Markant is open voor lunch, koffie en appeltaart en heeft een terras op de Lepelstraat.

Klik hier voor de deelnemerslijst
 
Interview Ben Vollenberg
 
 
<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.