16e Open atelier- en galerieroute
 

Na een jaar waarin weer hard gewerkt is in de ateliers gaan we weer met frisse energie en inspiratie aan een nieuw kunstjaar beginnen. Dit doen we door op zondag 12 april en op zondag 19 april de deuren wijd open te zetten voor iedereen die interesse heeft in kunst.

Bij het begin van de lente hoort ook veel nieuw werk. Dicht bij huis, al rijdend of fietsend door een fris landschap ontdekt u op interessante locaties kunstwerken die erom smeken beter bekeken te worden.

Op beide zondagen zijn op 21 locaties 33 kunstenaars aanwezig om u echt alles te vertellen over hun werk. Zij hebben hier erg veel zin in en ze zijn trots op hun prestaties. Ook wel onzeker natuurlijk want wat vindt de kijker ervan?
Dat mag u ze allemaal vertellen op deze zondagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Praktische zaken

De start is in het gemeentehuis aan de Brink. Hier staat of hangt van alle deelnemers en gastexposanten representatief werk. Hier maakt u uw keuze; Wie bezoek ik wel en hoe stippel ik mijn route uit voor de dag. Er zijn plattegronden aanwezig om u hierbij te helpen. Deze kosten ? 2,50.

Maak kans op een uniek kunstwerk tijdens dit weekend

De deelnemende kunstenaars hebben een kunstwerk beschikbaar gesteld voor de verloting. Deze werken vindt u in de hal van het gemeentehuis. Door middel van aankoop van een lot (? 1,00) maakt u kans op een uniek kunstwerk. U stopt het aangekochte lotnummer in de glazen pot van het werk van uw favoriete kunstenaar. De trekking is op zondag 19 april, om 17.00 uur en de opbrengst is voor de Stichting Kunstkring. Kunt u niet aanwezig bij de trekking dan krijgt u bericht.

Wij kijken uit naar de 16de editie van de Open Atelier en Galerieroute Sint Anthonis. Goede kunstenaars, een heel mooi landschap, prachtige dorpen en zeer enthousiaste exposanten. Zeker als het mooi weer is een echte aanrader.
 

Download hier de uitnodiging 2015.

Lijst van deelnemende ateliers en galeries.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.