Winteractiviteit
 
MAANDELIJKS CULTUREEL CAFÉ IN DE WINTERMAANDEN

Cultureel Café in Oele Tôn's Gasterij, 29 oktober

Wouter Bollen op 'praatstoel' in Cultureel Café

 

Dat hij een welbespraakt debater is, dat is bij velen bekend, maar dat Wouter Bollen ook talenten heeft als verteller en columnist, dat hadden velen misschien niet achter deze politicus gezocht.
En toch, op donderdag 29 oktober zit hij in Sint Anthonis-Ledeacker op de 'praatstoel' van het Cultureel Café in Oele Tôn's Gasterij.

De 46-jarige Wouter Bollen, die in 2008 als frontman van de gemeentelijke VVD-afdeling de politiek in rolde, was raadslid en wethouder in Sint Anthonis en sinds maart van dit jaar namens de liberalen lid van Provinciale Staten. Over zijn werk in het provinciehuis en daar buiten wil Bollen zijn gehoor onderhouden. Welke kwesties hij in zijn column aansnijdt, dat houdt hij graag nog even voor zich.

Link naar de optreden van Wouter Bollen

Eeuwigdurend
Uit het hart van de artistieke wereld komt Ans Verdijk, die in Beugen woont en werkt. Verdijk (56), die haar scholing had aan de kunstacademie in Den Bosch, combineert haar bestaan als kunstenaar met dat van docent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Maastricht. Tushi Nicolasen praat met Ans over haar fascinatie voor ruimten waarin kostbaarheden voortdurend worden verplaatst, herschikt of vervangen. In Beugen is ze de motor van het initiatief Alarm en curator van het intieme Museum van Alle Tijden.

Link naar de optreden van Ans Verdijk

Balkanbrij
De muzikanten van Balkanbrij, het swingende trio dat al eerder te gast was in het Cultureel Café, koesteren een voorliefde voor zigeunermuziek. Melodieën uit Hongarije, Roemenië en Rusland, gespeeld met viool, accordeon en gitaar, vormen een inspiratiebron. Vrolijkheid en melancholie wisselen elkaar af, maar plezier in de muziek staat altijd voorop.

Het Cultureel Café is op 29 oktober in
Oele Tôn's Gasterij,
Dorpstraat 2
Ledeacker.
Aanvang 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).
De entree bedraagt 2,50 euro.
 
Het is mogelijk om vooraf een hapje te eten tijdens de wekelijkse Tapasavond bij Oele Tôn's.
Voor reservering bel: (0485) 38 18 45.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.