Winteractiviteit
 
MAANDELIJKS CULTUREEL CAFÉ IN DE WINTERMAANDEN

Cultureel Café in Oele Tôn's Gasterij, 26 november
Cabaret en muziek in Cultureel Café

In Sint Anthonis is het duo Goos Lomme en Jos Christiaans een begrip. Met hun originele bijdragen maakten ze jaar op jaar furore tijdens de pronkzittingen, zoals met hun eigen interpretatie van het populaire radioprogramma 'Candlelight'. En nu maken ze een comeback in het Cultureel Café Sint Anthonis dat op donderdag 26 november plaats vindt in Oele Tôns Gasterij in Ledeacker.

Met de vraag "Waarom staan wij hier?", openen de beide inwoners van Sint Anthonis hun bijdrage. Maar ze hebben de uitnodiging van harte aanvaard. "We gaan niet op herhaling met candlelight, dat is gedateerd. We gaan iets anders doen", zegt Goos Lomme. Ze willen inspelen op de actualiteit met als rode draad "In Sint Tunnis moet je jezelf thuus vuule". Het duo werkt aan een mix van columns en gedichtjes, die volgens Goos onder de noemer cabaret valt.

Muziek
Zangeres/verteller Mia Dekkers uit Overloon is een graag geziene gast in het Cultureel Café. In haar moederstaal - ze is geboren in Beek en Donk - weet ze met haar onderhoudende verhalen, kostelijke grappen en zinspelingen over het grote gezin Swinkels het publiek te vermaken. En tussendoor zingt Mia warme luisterliedjes. Muziek van een andere orde wordt verzorgd door Rob Bakker en zijn gelegenheidspartner Henri Giebels, die de geblesseerde Rob Egging vervangt. De belde leden van de fameuze Charlestown Jazzband maken in Ledeacker een muzikaal uitstapje met hun repertoire van oud-zwart, Bix, New Orleans, Latin, Mainstream en Jump.

Het Cultureel Café is op 26 november in
Oele Tôn's Gasterij,
Dorpstraat 2
Ledeacker.
Aanvang 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).
De entree bedraagt 2,50 euro.
 
Het is mogelijk om vooraf een hapje te eten tijdens de wekelijkse Tapasavond bij Oele Tôn's.
Voor reservering bel: (0485) 38 18 45.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.